You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
December 06, 2016, 02:04:52 PM

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Send us your theme!

Hark!  The Herald!
Holiday Issue 2016

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: Signature no longer working?  (Read 645 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Michael CorvusTopic starter

Signature no longer working?
« on: June 03, 2011, 08:10:52 PM »
I was messing with my signature today, adding another graphic I made [100 x 100] and now NONE of my signature works. I took the code out for the new graphic (which was uploaded to the wiki) so now I have nothing but the bbcode linking to my O/Os and A/As... STILL Nothing. I keep applying the change and then refreshing the page... what's going on? Any thoughts?

Offline Saerrael

  • ~~~Seraph ; In love~~~ Do you like what you see? Let me entertain ya ítill you scream.
  • Champion
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2009
  • Location: You don't know how you took it You just know what you got Oh Lordy you've been stealing from the thieves And you got caught
  • Gender: Male
  • Hold me, thrill me, kiss me, kill me.
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 6
Re: Signature no longer working?
« Reply #1 on: June 03, 2011, 08:12:23 PM »
Could you show the code of your signature?
I mean what you intend to use, not what is in it now.

Offline Michael CorvusTopic starter

Re: Signature no longer working?
« Reply #2 on: June 03, 2011, 08:22:49 PM »
Sure. What I currenting have is everything down to the first closing center tag. I've removed everything else for now. What I would LIKE to have is this:

Code: [Select]
[center][b][url=http://elliquiy.com/forums/index.php?topic=56000.msg2572700#msg2572700]O/Os[/url] || [url=http://elliquiy.com/forums/index.php?topic=75866.0] A/As[/url]
[/b][/center]
[center][img width=100 height=100]http://elliquiy.com/elluiki/images/0/04/Sexyclub.jpg[/img][img]http://elliquiy.com/elluiki/images/8/83/CorvusSig.jpg[/img][url=http://elliquiy.com/forums/index.php?topic=100193.0] [IMG]http://elliquiy.com/elluiki/images/f/fd/Gladiatorgamead-1.jpg[/img][/url][/center]

Offline Saerrael

  • ~~~Seraph ; In love~~~ Do you like what you see? Let me entertain ya ítill you scream.
  • Champion
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2009
  • Location: You don't know how you took it You just know what you got Oh Lordy you've been stealing from the thieves And you got caught
  • Gender: Male
  • Hold me, thrill me, kiss me, kill me.
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 6
Re: Signature no longer working?
« Reply #3 on: June 03, 2011, 08:29:14 PM »



The above have nothing to link to.

Your last image has.

By the way, all the images are showing for me.
« Last Edit: June 03, 2011, 08:30:44 PM by Saerra »

Offline Michael CorvusTopic starter

Re: Signature no longer working?
« Reply #4 on: June 03, 2011, 08:35:27 PM »
Yes, those to images have nothing to link to. I just wanted the images in the signature. The last one links to my group gladiator game. But... I am seeing NOTHING in my signature now. Not even the links to my O/Os and A/As. What could be the cause for this when it was working fine just a few minutes ago. It all messed up when I tried to add

Offline Saerrael

  • ~~~Seraph ; In love~~~ Do you like what you see? Let me entertain ya ítill you scream.
  • Champion
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2009
  • Location: You don't know how you took it You just know what you got Oh Lordy you've been stealing from the thieves And you got caught
  • Gender: Male
  • Hold me, thrill me, kiss me, kill me.
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 6
Re: Signature no longer working?
« Reply #5 on: June 03, 2011, 08:37:04 PM »
Ah, you mean that!

Well, check your first post (in this thread).
You will find your signature will only show for every first post (per page) of a thread.

Offline Michael CorvusTopic starter

Re: Signature no longer working?
« Reply #6 on: June 03, 2011, 08:38:33 PM »
Ooooh... is this something new? I was unaware of that. I see it now in the first post other pages as well. Thank you.

Offline Saerrael

  • ~~~Seraph ; In love~~~ Do you like what you see? Let me entertain ya ítill you scream.
  • Champion
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2009
  • Location: You don't know how you took it You just know what you got Oh Lordy you've been stealing from the thieves And you got caught
  • Gender: Male
  • Hold me, thrill me, kiss me, kill me.
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 6
Re: Signature no longer working?
« Reply #7 on: June 03, 2011, 08:40:07 PM »
Veks implemented it due to (scrolling) signatures making it hard to scroll through a thread quickly, if I'm not mistaken.

Anyway. Try using the images and look at the first post in this thread to see if it works?

Offline Vekseid

Re: Signature no longer working?
« Reply #8 on: June 03, 2011, 08:43:27 PM »
Erm. Try adding the images one at a time?