You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
June 23, 2021, 04:15:56 pm

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Platinum Send us your theme!

Been Vaccinated? Or not?
...sharing central.

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: Site responding incredibly slowly  (Read 629 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GeraintTopic starter

  • RomanceCrack Dealer and Propigator of Plot Bunnies (when the spirit moves) Cunning Linguist and Doggerel Dispenser
  • Knight
  • Addict
  • *
  • Join Date: Mar 2011
  • Location: Catching up with RL
  • Gender: Male
  • "There's no rush...but I can't wait"
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
Site responding incredibly slowly
« on: January 24, 2018, 12:48:33 am »
I've been getting page not found messages, refreshes not refreshed, posts timing out and being lost and the like for the last half hour or so. 

Offline Nico

  • They/Them. Deviously delicious - according to a certain, most awesome Liege ;) #Terrible #SorryNotSorry #MuseCrack. #NSFShades #EclipseTwin #Mulder #Moriarty #WAT - Spoiler buttons are evil. 42,19km!
  • Centurion
  • Incarnal
  • *
  • Join Date: May 2009
  • Location: Wherever the muse takes me..
  • #JeSuisUnAnge #Coffee #IWantToBelieve
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
Re: Site responding incredibly slowly
« Reply #1 on: January 24, 2018, 12:50:08 am »
Yep, I've had that issue as well. It's gone now, though. Might have been my provider but who can tell.

Offline GeraintTopic starter

  • RomanceCrack Dealer and Propigator of Plot Bunnies (when the spirit moves) Cunning Linguist and Doggerel Dispenser
  • Knight
  • Addict
  • *
  • Join Date: Mar 2011
  • Location: Catching up with RL
  • Gender: Male
  • "There's no rush...but I can't wait"
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
Re: Site responding incredibly slowly
« Reply #2 on: January 24, 2018, 01:07:53 am »
I'm still having the problem, but it comes and goes.  Some sends respond quickly, others crawl, and still getting the occasional page not found error, but not as much.