You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
December 10, 2016, 04:59:23 AM

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Send us your theme!

Hark!  The Herald!
Holiday Issue 2016

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: Spoiler Issue  (Read 440 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lilhobbit37Topic starter

Spoiler Issue
« on: October 26, 2014, 11:20:14 PM »
I don't know if there is a setting somewhere I have set wrong, or what, but spoilers are defaulted to open for me.

Kind of defeats the purpose of the spoiler tag if I see what is in it before I can close it.

Just wanted to report the bug/see if it was something I'm messing up.

Edit: Wanted to add, I'm using the black and blue theme. Not sure if that makes a difference.

Offline Ariel

Re: Spoiler Issue
« Reply #1 on: October 26, 2014, 11:30:12 PM »
I don't think the theme is the problem. I just tried the black and blue and the spoiler was closed when I looked. Opened just fine, too.

I can't say I know the problem, though. :-\

Offline Oreo

Re: Spoiler Issue
« Reply #2 on: October 27, 2014, 04:48:01 AM »
This is just a shot in the dark, but is there any chance you have the WYSIWYG editor clicked in the on position in Profile> Look and Layout?

Offline lilhobbit37Topic starter

Re: Spoiler Issue
« Reply #3 on: October 30, 2014, 07:20:02 AM »
Just checked and nope, that box is not checked.

Offline Oreo

Re: Spoiler Issue
« Reply #4 on: October 30, 2014, 07:28:02 AM »
Okay. That is my best. I think this needs a Veks look.

Offline Drake Valentine

  • Architect of Worlds
  • Knight
  • Enchanter
  • *
  • Join Date: Jun 2009
  • Location: In the Deepest Depthes of Your Twisted Mind
  • Gender: Male
  • Making Your Darkest of Fantasies a Reality
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
Re: Spoiler Issue
« Reply #5 on: October 30, 2014, 07:56:54 AM »
Test
Test, test, test.

Testing Black Blue Theme

Edit: Yes, it is the theme. It does the same to me.

Edit II: SCIENCE!!!!!!!
« Last Edit: October 30, 2014, 07:59:12 AM by Drake Valentine »

Offline Oreo

Re: Spoiler Issue
« Reply #6 on: October 30, 2014, 08:04:16 AM »
Oh, it is.

Offline Aysande

Re: Spoiler Issue
« Reply #7 on: October 30, 2014, 08:08:32 AM »
I have no clue what can cause this, but I will look into it.

Offline Oreo

Re: Spoiler Issue
« Reply #8 on: October 30, 2014, 08:23:20 AM »
Thank you, awesome one. =D

Offline Drake Valentine

  • Architect of Worlds
  • Knight
  • Enchanter
  • *
  • Join Date: Jun 2009
  • Location: In the Deepest Depthes of Your Twisted Mind
  • Gender: Male
  • Making Your Darkest of Fantasies a Reality
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
Re: Spoiler Issue
« Reply #9 on: October 30, 2014, 08:52:18 AM »
A misplaced coding.

Offline Aysande

Re: Spoiler Issue
« Reply #10 on: November 02, 2014, 04:17:32 AM »
I had erased a part of a CSS tag. Everything should be fixed with the last submitted CSS :)

Spoiler: Click to Show/Hide
Test

Offline Oreo

Re: Spoiler Issue
« Reply #11 on: November 02, 2014, 07:05:33 AM »
Is working. ;D

Offline lilhobbit37Topic starter

Re: Spoiler Issue
« Reply #12 on: November 02, 2014, 09:15:09 AM »
Still not working for me. :(

"Test" showed up without me clicking on the tag.

Offline Oreo

Re: Spoiler Issue
« Reply #13 on: November 02, 2014, 09:16:57 AM »
Bugger.

Offline lilhobbit37Topic starter

Re: Spoiler Issue
« Reply #14 on: November 02, 2014, 09:36:39 AM »
Well now I'm confused.

It didn't work in this thread, but it did work in the "giggles" thread.

So maybe it is working and just glitched in here?

 ???

Offline Oreo

Re: Spoiler Issue
« Reply #15 on: November 02, 2014, 09:44:36 AM »
Maybe you needed to refresh?

Offline lilhobbit37Topic starter

Re: Spoiler Issue
« Reply #16 on: November 02, 2014, 10:01:57 AM »
Possibly! Well it seems to be resolved now, so thank you everyone!

 ;D