You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
December 04, 2016, 06:21:58 AM

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Send us your theme!

Hark!  The Herald!
Holiday Issue 2016

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: Elliquiy no longer refreshes in Firefox  (Read 717 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HaibaneTopic starter

Elliquiy no longer refreshes in Firefox
« on: August 20, 2011, 11:27:41 AM »
For about the last 3 or 4 days, I can't refresh E.

The status panel at the bottom of the browser says its either waiting for google analytics or twitter or one of those other little bits of clutter.

Is there something I can do to fix this? I'm using Firefox 6.0. Thanks.

Offline Beguile's Mistress

  • Time flies like an arrow ~ Fruit flies like a banana ~ Elliquiy's Fair-E Godmother
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Jul 2009
  • Location: Faeleacanvald ~ The Steeler Nation ~ Home of Lord Stanley's Cup 2016 ~ She won't stay throwed! ~ 48\22-5\1\11-5\7
  • Gender: Female
  • Perpetual Notion Machine ~ 'What if...?'
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 3
Re: Elliquiy no longer refreshes in Firefox
« Reply #1 on: August 20, 2011, 11:44:22 AM »
I'm using the same version of FireFox and refresh is working for me with no messages at the bottom of my screen.  I also have my gmail open and a Google account.

Offline HaibaneTopic starter

Re: Elliquiy no longer refreshes in Firefox
« Reply #2 on: August 20, 2011, 12:04:32 PM »
I just wiped all E's cookies and its not helped. I get a permanent green circle 'page loading' animation for any page I go to on E, even ones that link from within E such as people's user profiles or O/Os.

It would seem its to do with my browser but I'm clueless as to what to do to fix it.

Right now the task that's not completing is "read flattr"... and flattr has been the 'culprit' for a couple of days now. Usually though its google analytics *sigh*
« Last Edit: August 20, 2011, 12:05:54 PM by Haibane »

Offline Trieste

  • Faerie Queen; Her Imperial Lubemajesty; Willing Victim
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Apr 2005
  • Location: In the middle of Happily Ever After with a dark Prince Charming.
  • Gender: Female
  • I am many things - dull is not one of them.
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 4
Re: Elliquiy no longer refreshes in Firefox
« Reply #3 on: August 20, 2011, 02:14:35 PM »
Have you tried clearing the browser cache? Sometimes that clears up the lag for me.

Offline Miyu

Re: Elliquiy no longer refreshes in Firefox
« Reply #4 on: August 20, 2011, 02:23:05 PM »
Works fine for me I am using firefox at the moment and I can refresh it fine.

Offline Vandren

Re: Elliquiy no longer refreshes in Firefox
« Reply #5 on: August 20, 2011, 02:32:53 PM »
Works fine for me, but I'm using FF 3.6.20 for Windows, with minimal add-ons
« Last Edit: August 20, 2011, 02:36:46 PM by Vandren »

Offline HaibaneTopic starter

Re: Elliquiy no longer refreshes in Firefox
« Reply #6 on: August 20, 2011, 04:53:33 PM »
I'm sure it works fine for lots of people! But not for me, hence my asking for help!

I'll try clearing the cache though I hate doing that as it kills so much other useful stuff :(

EDIT: Clearing the cache seems to have had no effect. The browser is now waiting for "ssl.gstatic.com" whatever that is. No other sites do this, only E :( :(
« Last Edit: August 20, 2011, 04:57:08 PM by Haibane »

Offline Nessy

Re: Elliquiy no longer refreshes in Firefox
« Reply #7 on: August 20, 2011, 05:33:56 PM »
I'm sure it works fine for lots of people! But not for me, hence my asking for help!

I'll try clearing the cache though I hate doing that as it kills so much other useful stuff :(

EDIT: Clearing the cache seems to have had no effect. The browser is now waiting for "ssl.gstatic.com" whatever that is. No other sites do this, only E :( :(

Have you tried disabling all add-ons and trying the site then? One of those might be the culprit.

Offline HaibaneTopic starter

Re: Elliquiy no longer refreshes in Firefox
« Reply #8 on: August 20, 2011, 06:28:26 PM »
Sheesh... I see Firefox has undergone a huge face lift with version 6. I can't even find what add-ons I have installed...

Anyone guide me as to where I can see exactly what add-ons are in use? The tools/add-ons button only seems to give a global view of all add-ons with useless stuff like "recommended for you" etc.
« Last Edit: August 20, 2011, 06:29:36 PM by Haibane »

Offline Oniya

  • StoreHouse of Useless Trivia
  • Oracle
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Sep 2008
  • Location: Just bouncing through. Hi! City of Roses, Pennsylvania
  • Gender: Female
  • One bad Motokifuka. Also cute and FLUFFY!
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 3
Re: Elliquiy no longer refreshes in Firefox
« Reply #9 on: August 20, 2011, 06:37:36 PM »

Offline Nessy

Re: Elliquiy no longer refreshes in Firefox
« Reply #10 on: August 20, 2011, 07:17:03 PM »
Sheesh... I see Firefox has undergone a huge face lift with version 6. I can't even find what add-ons I have installed...

Anyone guide me as to where I can see exactly what add-ons are in use? The tools/add-ons button only seems to give a global view of all add-ons with useless stuff like "recommended for you" etc.

You shouldn't have to actually uninstall them. IE  calls it a "No Add-Ons" launch. Firefox I believe calls it a "Safe Mode".

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe%20Mode

If you don't experience the problem while in safemode, then you can start troubleshooting to see which add-on is causing the issue.

Offline HaibaneTopic starter

Re: Elliquiy no longer refreshes in Firefox
« Reply #11 on: August 20, 2011, 07:29:49 PM »
Thanks to you both. I'll spend tomorrow fiddling about.

Offline HaibaneTopic starter

Re: Elliquiy no longer refreshes in Firefox
« Reply #12 on: August 22, 2011, 11:23:24 AM »
It seems that clearing the cache has fixed it. It needed a reboot as well which is why I didn't notice any difference the first time.

Thank you everybody for your kind help!