You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
December 08, 2016, 03:52:01 AM

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Send us your theme!

Hark!  The Herald!
Holiday Issue 2016

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: O/O Grid Not Responding  (Read 408 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Star SafyreTopic starter

  • Mrs. Fyre or, if you're slightly more daring, O Captain my Captain.
  • Dame
  • Addict
  • *
  • Join Date: Aug 2010
  • Location: Beyond the flesh
  • He who is fixed to a star does not change his mind
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
O/O Grid Not Responding
« on: December 30, 2010, 11:51:33 AM »
I'm thinking this is upgrade related, but I'm not entirely sure.

The O/O grid isn't responding at all to clicks.  I logged out, logged in, reset E cookies, tried all the same on another computer.  Nada.

I don't really plan on my tastes changing any time soon, but I wanted to make sure I'm the only one with this issue.

Offline Lithos

Re: O/O Grid Not Responding
« Reply #1 on: December 30, 2010, 12:29:56 PM »
I am having the same problem, cannot change preferences on O/O grid by ticking the boxes like before, also cannot open subcategories or do other clicky actions on the grid.

Tested on:

Firefox 3.6.x on Windows Vista 64 and on Ubuntu 10.10 64,  and Internet Explorer 8.0.6001.18999 both 32 and 64 bit versions on Vista 64
« Last Edit: December 30, 2010, 12:40:42 PM by Lithos »

Offline Vekseid

Re: O/O Grid Not Responding
« Reply #2 on: December 30, 2010, 01:54:35 PM »
Forgot to include the controlling script >_>

Should work now.

Offline Lithos

Re: O/O Grid Not Responding
« Reply #3 on: December 30, 2010, 01:55:27 PM »
Working beautifully now :)