Characters I Play

Started by perkus tooth, August 29, 2010, 11:37:23 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

perkus tooth

I'm new- so I might be missing something obvious here. I have made some marks in the Characters and Partners matrices on my O&O panel, but the "Characters I Play" box is still coming up blank on my profile. Am I missing something that makes these changes "stick"?
O&O

Jag

Did you click 'Submit' in the left side panel?
Ons/Offs // Request Thread (Updated 9/12/23) // Slow to Reply at the Moment

perkus tooth

Quote from: Michi No Sora on August 29, 2010, 11:41:02 AM
Did you click 'Submit' in the left side panel?

I did. All of the other information (contacts and whatnot) was retained appropriately.
O&O

Jag

Hmmm...how about this:

If you have the WYSIWIG editor enabled in your profile, saves will not take. Please disable that setting before submitting...?
Ons/Offs // Request Thread (Updated 9/12/23) // Slow to Reply at the Moment

perkus tooth

Quote from: Michi No Sora on August 29, 2010, 11:44:47 AM
Hmmm...how about this:

If you have the WYSIWIG editor enabled in your profile, saves will not take. Please disable that setting before submitting...?

That doesn't seem to be what's doing it either. I have that box unchecked.
O&O

Jag

I doubt it would have to do with your browser. It might, but beyond clearing out cache and the usual stuff like that...I'm at a loss. Sorry.
Ons/Offs // Request Thread (Updated 9/12/23) // Slow to Reply at the Moment

perkus tooth

 ???

Thanks for the attempt. I'll keep plugging away at it, and I'll let you know if I figure it out.
O&O