You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
December 02, 2016, 12:18:27 PM

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Send us your theme!

Hark!  The Herald!
Holiday Issue 2016

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: Why?  (Read 1074 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Snow CherryTopic starter

Why?
« on: June 15, 2010, 01:24:16 PM »
lol...Why am I seeing things like this? It must just be me, because obviously other people wouldn't use the 'shadow/font size' tool option if they were having problems with it too.   :P  Ever since I joined Elliquiy it has been like this, so I know it is not a temporary page upload problem.



Offline Vekseid

Re: Why?
« Reply #1 on: June 15, 2010, 05:14:13 PM »
o_O does control+0 help?

Offline LIAR

Re: Why?
« Reply #2 on: June 15, 2010, 06:19:19 PM »
I see what you see on my screen.

Offline Snow CherryTopic starter

Re: Why?
« Reply #3 on: June 15, 2010, 06:47:07 PM »
o_O does control+0 help?

I do see how control+0 changes the font size/type on the page, but it does not help with what I am seeing. It only makes it worse...cutting off more of the words.

EDIT: Oh wait, my bad... it does help a little. I can see more of the words... but the words are still cut off. If you want I can make pictures of what I am seeing when I hit control+0?
« Last Edit: June 15, 2010, 06:49:17 PM by Snow Cherry »

Offline Vekseid

Re: Why?
« Reply #4 on: June 15, 2010, 07:02:57 PM »
Well, what thread is it? : /

Offline Snow CherryTopic starter

Re: Why?
« Reply #5 on: June 15, 2010, 07:18:25 PM »
Well, what thread is it? : /

http://elliquiy.com/forums/index.php?topic=51114.0
http://elliquiy.com/forums/index.php?topic=52315.0
http://elliquiy.com/forums/index.php?topic=71446.0
http://elliquiy.com/forums/index.php?topic=71441.0
http://elliquiy.com/forums/index.php?topic=71509.0

and there are more...  those were just the ones under my bookmark page. Basically anywhere on E where someone uses the HUGE font size option it ends up looking like this to me.

Offline Vekseid

Re: Why?
« Reply #6 on: June 15, 2010, 07:37:46 PM »
Erm no.

Which -exact thread- was that screen shot taken from? : )  Either that, or post screen shots from those same threads.

And what browser and version are you using?

Is this only occurring with text with the glow effect applied?

Offline Oniya

  • StoreHouse of Useless Trivia
  • Oracle
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Sep 2008
  • Location: Just bouncing through. Hi! City of Roses, Pennsylvania
  • Gender: Female
  • One bad Motokifuka. Also cute and FLUFFY!
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 3
Re: Why?
« Reply #7 on: June 15, 2010, 07:46:24 PM »
The first one was the one that the screenshot was taken from, at least through the 'character sheet for the slave "Solon Ajax"' line.  For what it's worth, it shows up as normal on my machine.  The second screenshot was from this one.
« Last Edit: June 15, 2010, 07:50:02 PM by Oniya »

Offline Snow CherryTopic starter

Re: Why?
« Reply #8 on: June 15, 2010, 07:52:02 PM »
Erm no.

Which -exact thread- was that screen shot taken from? : )  Either that, or post screen shots from those same threads.

ack!

Well, this picture was taken from this thread http://elliquiy.com/forums/index.php?topic=51114.0



and this picture was taken from this thread http://elliquiy.com/forums/index.php?topic=71441.0



And what browser and version are you using?

Windows Internet Explorer 8

Is this only occurring with text with the glow effect applied?

I thought it was at first, but it seems that it is not. It occurs when the larger font size is applied to text.

Offline Haibane

Re: Why?
« Reply #9 on: June 15, 2010, 07:55:36 PM »
If it helps Windows XP SP3 and Firefox 3.5.9 (used here) show both those threads correctly with no strangely cut-off text.

Offline Vekseid

Re: Why?
« Reply #10 on: June 15, 2010, 11:10:39 PM »
I see it : /

It only happens with glow text in IE8

Which is odd since it's supposed to be an IE standard.

Offline Lithos

Re: Why?
« Reply #11 on: June 16, 2010, 01:50:41 AM »
Working as supposed to on Google Chrome.

Offline Cybrewaste

Re: Why?
« Reply #12 on: June 21, 2010, 02:27:49 AM »
I see it : /

It only happens with glow text in IE8

Which is odd since it's supposed to be an IE standard.

IE and web standards, I had a good laugh at that.

As to add something useful and not just bash IE - It happens in IE8 64bit as well


Offline auroraChloe

Re: Why?
« Reply #13 on: June 24, 2010, 08:59:00 AM »
IE and web standards, I had a good laugh at that.

As to add something useful and not just bash IE - It happens in IE8 64bit as well


yeah, i was getting that too.  it doesn't seem to happen on mozilla firefox