You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
June 20, 2021, 05:34:14 pm

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Platinum Send us your theme!

"Request Thread Dos and Don'ts"

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: Error in preview and posting  (Read 255 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Liam DaleTopic starter

  • Your Gayness - The Green One - The Sleepless
  • Knight
  • Addict
  • *
  • Join Date: Jul 2015
  • Location: My home
  • Gender: Male
  • Drifting on stars~
  • View My Rolls
  • Referrals: 2
Error in preview and posting
« on: January 24, 2021, 03:36:27 am »
Hello~

I'm getting an error when I try to update a post. The preview won't show and it won't allow me to post. The only modification I'm doing is adding two entries to the list, so I'm using the same list design coding as always.



Online Nowherewoman

  • No fantasy is large enough to contain my dreams.
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2014
  • Location: In the gray twilight.
  • Gender: Female
  • If death doesn't get you, the life surely will.
  • View My Rolls
  • Referrals: 3
Re: Error in preview and posting
« Reply #1 on: January 24, 2021, 09:30:39 am »
Just off the top of my head- that's a LOT of text formatting tags. Have you tried playing with their order?  I've found that the text editor is sometimes particular about tag priorities, though  that usually results in a tag simply not executing.

Another suspicion, since I can't see the whole page in the screenshot, is an overlooked tag closure that may be giving the editor cramps. Is there a
Code: [Select]
[/table] down there somewhere?

Offline Nymphadora

  • Tonks, if she were shy. The knitting Nymph. Nymphadorable. Nymphy ♥
  • Dame
  • Enchanter
  • *
  • Join Date: Aug 2013
  • Location: A Canadian in Brooklyn
  • Gender: Female
  • You can't take the sky from me.
  • View My Rolls
  • Referrals: 3
Re: Error in preview and posting
« Reply #2 on: January 24, 2021, 09:34:16 am »
I've had this issue and it turned out to be a funky little special character code to insert a certain type of heart character into the table I was doing. This was back during Bingo I believe.

Of course, if there is no little character you are trying to use, then it's something else. ;)

Offline MrAlanNH

  • Knight
  • Seducer
  • *
  • Join Date: Sep 2013
  • Location: New England, USA
  • Gender: Male
  • me rite gud werds
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
Re: Error in preview and posting
« Reply #3 on: January 24, 2021, 09:47:07 am »
Just throwing this out there as a possibility...

Are you using the Modify message icon at the bottom right of the post?  I've read that people have had weird issues when using that Modify icon, but no issues when using the one at the top right of the posts.

Offline Liam DaleTopic starter

  • Your Gayness - The Green One - The Sleepless
  • Knight
  • Addict
  • *
  • Join Date: Jul 2015
  • Location: My home
  • Gender: Male
  • Drifting on stars~
  • View My Rolls
  • Referrals: 2
Re: Error in preview and posting
« Reply #4 on: January 24, 2021, 10:17:19 am »
I've been using the same coding for more than a year, I don't recall it ever giving me this error :/

I don't think there's a missing or extra tag, because the several times I've tried, I made sure to copy the entire coding.

Also I'm not using any icons or emojis, so I'm going to try with the other Modify button, because after checking everything you guys mentioned, I think that might be the issue.

I'll get back at you once I try. Thank so much!!!

Offline Liam DaleTopic starter

  • Your Gayness - The Green One - The Sleepless
  • Knight
  • Addict
  • *
  • Join Date: Jul 2015
  • Location: My home
  • Gender: Male
  • Drifting on stars~
  • View My Rolls
  • Referrals: 2
Re: Error in preview and posting
« Reply #5 on: January 24, 2021, 01:20:30 pm »
So, I tried every Modify button, none worked.

I copied the entire code in a new message, and it worked just fine, so maybe the post broke?

I might just get a new post for that thread, that wouldn't be a problem, but there's something weird going on :/

Online Nowherewoman

  • No fantasy is large enough to contain my dreams.
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2014
  • Location: In the gray twilight.
  • Gender: Female
  • If death doesn't get you, the life surely will.
  • View My Rolls
  • Referrals: 3
Re: Error in preview and posting
« Reply #6 on: January 24, 2021, 02:10:32 pm »
Old code is old. Hopefully, some of the gremlins will vanish when we move to the new codebase. Glad it's working again, anyway!