You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
December 11, 2016, 04:04:59 AM

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Send us your theme!

Hark!  The Herald!
Holiday Issue 2016

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: no videos working at all  (Read 679 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online WindVoyagerTopic starter

no videos working at all
« on: May 16, 2016, 07:33:07 PM »
No video is working at all. No you-tube, no nothing. NONE of my browsers will play any vids what so ever. I tried deleting the cookies and the like but none of the bowers will play any vids.

Its belong irritating since I'm stuck using my Accer lap top and I can't watch anything so I'm bored out of my skull. I have the same issues with my desktop as well, only its Chrome that often wont play any vids

Offline AmberStarfire

  • Rogue Starlight ~ Fantasy Novelist ~ This Is Who We Are ~ Scully to his Mulder
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2008
  • Location: Somewhere that makes me smile
  • Gender: Female
  • ❤ Snuggler of the Wyld and Hairy ❤
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 1
Re: no videos working at all
« Reply #1 on: May 16, 2016, 08:12:29 PM »
You could have a problem with Adobe Flash (it might be missing or out of date), though I think some videos use HTML5 with the likes of Youtube.

If you make sure you have up to date browser versions and up to date Flash from the Adobe site, it might solve your problems.

Online WindVoyagerTopic starter

Re: no videos working at all
« Reply #2 on: May 16, 2016, 08:36:20 PM »
All my browsers are up to date. Going Inconeto with Chrome helps bt only for a short while then its back to no vids

Offline AmberStarfire

  • Rogue Starlight ~ Fantasy Novelist ~ This Is Who We Are ~ Scully to his Mulder
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2008
  • Location: Somewhere that makes me smile
  • Gender: Female
  • ❤ Snuggler of the Wyld and Hairy ❤
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 1
Re: no videos working at all
« Reply #3 on: May 16, 2016, 08:40:38 PM »
There's a page here:

https://support.google.com/chrome/answer/6138475?hl=en

It might contain a bit more info.

Online WindVoyagerTopic starter

Re: no videos working at all
« Reply #4 on: May 16, 2016, 08:48:00 PM »
All three browsers are running java

E won't even play the vid

Firfox will play it but no sound

Chrome wont play it at all

Resting the connection does nothing for the most part and is a pain in the ass to reestablish since its wireless


]Incognito mode worked for a whole ten minutes then stopped working


Clearing the cache and cookies does nothing as well

Offline AmberStarfire

  • Rogue Starlight ~ Fantasy Novelist ~ This Is Who We Are ~ Scully to his Mulder
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2008
  • Location: Somewhere that makes me smile
  • Gender: Female
  • ❤ Snuggler of the Wyld and Hairy ❤
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 1
Re: no videos working at all
« Reply #5 on: May 16, 2016, 08:57:14 PM »
The sound thing is odd. Maybe something to do with your sound or video drivers, or malware interfering?

Those are the only possibilities that really spring to mind.

Online WindVoyagerTopic starter

Re: no videos working at all
« Reply #6 on: May 17, 2016, 01:05:47 PM »
When I use Pandora the sound it just fine, but when its youtube or watchcatroons there's no sound on Firefox, e wont play and Crome some times will and some times wont

Offline The Dark Raven

Re: no videos working at all
« Reply #7 on: May 17, 2016, 02:12:27 PM »
All three browsers are running java

E won't even play the vid

Firfox will play it but no sound

Chrome wont play it at all

Resting the connection does nothing for the most part and is a pain in the ass to reestablish since its wireless


]Incognito mode worked for a whole ten minutes then stopped working


Clearing the cache and cookies does nothing as well

Used to have this problem when I was wireless.  Mayhaps your connection is choked and too slow to run vids right now?  Going wired will definitely help if a choked connection is the issue.  Are you sharing the connection with anyone else? (wifi hotspot, in a dwelling with multiple people, etc.)

Online WindVoyagerTopic starter

Re: no videos working at all
« Reply #8 on: May 17, 2016, 08:38:11 PM »
we do have wireless >.<

Im in he middle of no where so you can't get a land line unless you want to pay out the nose for them to put one in and the wirless is a shared one. Im using a  NetGear booster to get a signal  from the router

the thing is it even happens at night when I'the only one using it

« Last Edit: May 18, 2016, 05:18:11 AM by WindVoyager »

Offline AmberStarfire

  • Rogue Starlight ~ Fantasy Novelist ~ This Is Who We Are ~ Scully to his Mulder
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2008
  • Location: Somewhere that makes me smile
  • Gender: Female
  • ❤ Snuggler of the Wyld and Hairy ❤
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 1
Re: no videos working at all
« Reply #9 on: May 19, 2016, 09:41:47 AM »
The fact it's both computers and not just one suggests it may be for a reason they have in common, like your internet connection.

Why is it a pain in the ass to reset your connection? I know here that it's set to automatically reconnect, so if I turn off the router for say 10 seconds and switch it back on, it just reconnects the internet when it's booted up again.

You could ask your ISP about the videos and why they're not loading.