You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
July 25, 2017, 07:53:27 PM
Top RP Sites - Vote Daily

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Send us your theme!

The Elliquian Herald & Post
Issue 74 ~ April thru July 2017

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: Black pixels on the E site  (Read 255 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online AmberStarfireTopic starter

  • Rogue Starlight ~ Writer of Things ~ This Is Who We Are ~ Scully to his Mulder
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2008
  • Location: Curled up with a notebook in a quiet forest, writing.
  • Gender: Female
  • ❤ Snuggler of the Wyld and Hairy ❤
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 1
Black pixels on the E site
« on: July 11, 2015, 09:06:12 AM »
Hi,

This is something I've only noticed a couple of times, but it's odd. Recently I got a new laptop and I'm using Firefox. I also just recently changed antivirus from McAfee (the machine had a trial) to AVG Antivirus.

Sometimes when I'm on E, I'll see black square pixels in seemingly random places throughout the screen, like someone has drawn a scattering of black dots on the screen. This has only happened 2 or 3 times and when I click on to another page it's gone. I haven't noticed this for any other sites.

Googling it, it looks like Mozilla has a bug in relation to Facebook that is described in a way where it might be similar, but I just thought I'd let you know that I'm having this problem in conjunction with here.


Online Drake Valentine

  • Architect of Worlds
  • Knight
  • Enchanter
  • *
  • Join Date: Jun 2009
  • Location: In the Deepest Depthes of Your Twisted Mind
  • Gender: Male
  • Making Your Darkest of Fantasies a Reality
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
Re: Black pixels on the E site
« Reply #1 on: July 13, 2015, 10:00:41 PM »
?

I use a labtop and also am generally on Firefox as my default browser and never noticed any black dots on any webpages.

Browser up to date?

Online AmberStarfireTopic starter

  • Rogue Starlight ~ Writer of Things ~ This Is Who We Are ~ Scully to his Mulder
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2008
  • Location: Curled up with a notebook in a quiet forest, writing.
  • Gender: Female
  • ❤ Snuggler of the Wyld and Hairy ❤
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 1
Re: Black pixels on the E site
« Reply #2 on: July 13, 2015, 10:08:52 PM »
Yeah. It's a new computer (a few weeks old?) and the browser updates automatically. I think it's a bug with the browser. I haven't noticed it though since I reported it.