You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
December 09, 2016, 07:47:24 AM

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Send us your theme!

Hark!  The Herald!
Holiday Issue 2016

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: Same IP Address  (Read 282 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online AmberStarfireTopic starter

  • Rogue Starlight ~ Fantasy Novelist ~ This Is Who We Are ~ Scully to his Mulder
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2008
  • Location: Somewhere that makes me smile
  • Gender: Female
  • ❤ Snuggler of the Wyld and Hairy ❤
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 1
Same IP Address
« on: September 04, 2014, 09:19:36 PM »
Hi,

Occasionally I'll get a msg up when I go to send a post or PM that says:

An Error Has Occurred!
The last personal message from your IP was less than 1 seconds ago. Please try again later.

I always assumed this was because Hairy posted right before me (and it's possible that was why), but at the moment he is asleep. I just got this a minute ago when PMing one of the ladies. When this happens I lose the post or PM I'm working on.

I'm just wondering how likely it is that someone else (other than Hairy) has the same IP as me. Could this be an error?

Online AmberStarfireTopic starter

  • Rogue Starlight ~ Fantasy Novelist ~ This Is Who We Are ~ Scully to his Mulder
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2008
  • Location: Somewhere that makes me smile
  • Gender: Female
  • ❤ Snuggler of the Wyld and Hairy ❤
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 1
Re: Same IP Address
« Reply #1 on: September 04, 2014, 09:22:13 PM »
I notice that the PM in question did actually go through despite the msg. Odd. In the past when it's come up, the msg (though it was a post in those cases) didn't send.

I guess I could've just double-tapped the send button.
« Last Edit: September 04, 2014, 09:32:48 PM by AmberStarfire »