You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
February 28, 2017, 08:26:11 AM

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Send us your theme!

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: Troubleshooting thread  (Read 38779 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Oreo

  • Genderless ~Clotho~ ~ALWAYS HUGGABLE~ Doddering Ailurophile ^_^
  • Goddess
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Apr 2009
  • Location: *hand flail* I know this one. lōˈkāSH(ə)n/ noun: a particular place or position.
  • I am the moon
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 2
Re: Troubleshooting thread
« Reply #50 on: January 10, 2016, 09:40:57 PM »
Me too. At about 7:35 PST

Offline Lurking

Re: Troubleshooting thread
« Reply #51 on: January 10, 2016, 09:42:10 PM »
Yup, me too. Thought it was my computer, but I guess not.

Offline RedPhoenix

Re: Troubleshooting thread
« Reply #52 on: January 10, 2016, 09:45:06 PM »
Well, for a few minutes, E went completely down for me.  I have no idea if it was just me, but it went 100% down.

Same here, was trying to preview a post and it couldn't load, thought my net was dead but everything else was fine, when I came back it was working perfect.

Offline Oniya

  • StoreHouse of Useless Trivia
  • Oracle
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Sep 2008
  • Location: Just bouncing through. Hi! City of Roses, Pennsylvania
  • Gender: Female
  • One bad Motokifuka. Also cute and FLUFFY!
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 3
Re: Troubleshooting thread
« Reply #53 on: January 10, 2016, 09:45:52 PM »
Yep.  I wasn't sure either, so I went off to do a puzzle and when I came back it was up.  (We've had hellacious winds here, so I didn't immediately assume it was the site.)

Offline Serinity1990

  • Serene Sin, Seeker of Cuddle Buddies, Miss Kissy Bubble Fun Time, Wolfie's Tree Wife, Tree Pet, Sin Kitty, Tigara's Kitty Friend, Saiyuri's Minx
  • Lady
  • Addict
  • *
  • Join Date: Oct 2013
  • Location: Canada
  • Gender: Female
  • This is some personal text. There are many like it, but this one is mine!
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
Re: Troubleshooting thread
« Reply #54 on: December 11, 2016, 11:21:29 PM »
I'm hoping someone has had or knows of this issue... I can't seem to do anything on the site as of late without my Chrome browser telling me "elliquiy.com took too long to respond", and having to refresh my page.

Offline RedPhoenix

Re: Troubleshooting thread
« Reply #55 on: December 12, 2016, 12:12:57 AM »
I'm hoping someone has had or knows of this issue... I can't seem to do anything on the site as of late without my Chrome browser telling me "elliquiy.com took too long to respond", and having to refresh my page.

I'm using chrome and having no problems. So I don't think it's the browser! Is it your internet maybe?

Offline Verasaille

Re: Troubleshooting thread
« Reply #56 on: December 12, 2016, 01:34:44 AM »
Best bet is to reboot. Maybe dump your cache and clean out your unneeded files. They tend to make it slow for the internet to load. Have you noticed the issue on any other site?

Online JaredSyn

Re: Troubleshooting thread
« Reply #57 on: December 14, 2016, 07:13:55 AM »
It appears the SB is not working at all today. Last message was at 06:00 this morning. I saw other post in the full SB after that. Unusual to see no messaging at this time of day.

Online AmberStarfire

  • Rogue Starlight ~ Writer of Things ~ This Is Who We Are ~ Scully to his Mulder
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2008
  • Location: Somewhere that makes me smile
  • Gender: Female
  • ❤ Snuggler of the Wyld and Hairy ❤
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 1
Re: Troubleshooting thread
« Reply #58 on: December 14, 2016, 02:01:07 PM »
It appears the SB is not working at all today. Last message was at 06:00 this morning. I saw other post in the full SB after that. Unusual to see no messaging at this time of day.

It looks to be working now.

Offline Serinity1990

  • Serene Sin, Seeker of Cuddle Buddies, Miss Kissy Bubble Fun Time, Wolfie's Tree Wife, Tree Pet, Sin Kitty, Tigara's Kitty Friend, Saiyuri's Minx
  • Lady
  • Addict
  • *
  • Join Date: Oct 2013
  • Location: Canada
  • Gender: Female
  • This is some personal text. There are many like it, but this one is mine!
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
Re: Troubleshooting thread
« Reply #59 on: December 14, 2016, 04:22:36 PM »
Whatever the issue was it seems to have worked itself out :D

Offline uluv2btied

Re: Troubleshooting thread
« Reply #60 on: December 15, 2016, 01:20:21 PM »
Avatar and On/Off Issues'

Hopefully you can help. I have two issues,

1. I try to upload an image for my avatar but says it's either too big (which it is NOT) and something else which I had no idea what it meant. I clicked the "upload image" and get a prepopulated (I think HTML code of with the cursor flashing in between the two. What do you do after that? I tried pasting with a mouse and also using "ctrl+v, " but nothing happens. I did got an av by selecting one of the drop down choices but it is like really teeny tiny, like 1/4" by 1/4". I am quite frustarted.

2. I followed all the links and read all the ins and outs of making selections in "Ons and Offs". However, when I select "Find Partners" when I get to my profile, besides the very small Avatar, under "Characters I Play" there is nothing there. My mentor said I just hadn't configured my Ons and Offs but I have no idea what I have not done. I have read and re-read, selected and re-selected my choices over and over again.

Hope you can help, thanks

Online AmberStarfire

  • Rogue Starlight ~ Writer of Things ~ This Is Who We Are ~ Scully to his Mulder
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2008
  • Location: Somewhere that makes me smile
  • Gender: Female
  • ❤ Snuggler of the Wyld and Hairy ❤
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 1
Re: Troubleshooting thread
« Reply #61 on: December 15, 2016, 01:26:17 PM »
1. Are you sure the avatar doesn't measure too large on one side? It has to be a maximum of 200px tall by 150px wide. If it's even 1 pixel over on either side, you won't be able to upload it.

I don't know where you mean the cursor's flashing. If you go to profile > modify profile > forum profile, you should be able to select 'upload an avatar' and browse to the image, then at the bottom of the page, click 'change profile'. I haven't really used the other options in a long time but it ought to work.

2. Did you use the Ons and Offs button and fill it out on that page? The Ons and Offs thread is something different, and you could perhaps create a thread there in the meantime.

Offline Blythe

Re: Troubleshooting thread
« Reply #62 on: December 15, 2016, 01:29:23 PM »
Avatar and On/Off Issues'

Hopefully you can help. I have two issues,

1. I try to upload an image for my avatar but says it's either too big (which it is NOT) and something else which I had no idea what it meant. I clicked the "upload image" and get a prepopulated (I think HTML code of with the cursor flashing in between the two. What do you do after that? I tried pasting with a mouse and also using "ctrl+v, " but nothing happens. I did got an av by selecting one of the drop down choices but it is like really teeny tiny, like 1/4" by 1/4". I am quite frustarted.

What image are you trying to use? AmberStarfire is right that it might be a sizing issue; this is the most common issue with avatar problems.

2. I followed all the links and read all the ins and outs of making selections in "Ons and Offs". However, when I select "Find Partners" when I get to my profile, besides the very small Avatar, under "Characters I Play" there is nothing there. My mentor said I just hadn't configured my Ons and Offs but I have no idea what I have not done. I have read and re-read, selected and re-selected my choices over and over again.

Hope you can help, thanks

Did you fill out the section that also details out who the characters you play are attracted to? It's located beneath the 'Characters I Play' section.

If you don't, the 'characters I play' will not display.

Offline uluv2btied

Re: Troubleshooting thread
« Reply #63 on: December 15, 2016, 02:35:33 PM »
What image are you trying to use? AmberStarfire is right that it might be a sizing issue; this is the most common issue with avatar problems.

Here'e the elliquiy file. It says it's not an avatar. OK< but I see tons of images that are clearly pics and not avatars. http://elliquiy.com/elluiki/images/3/3a/FiftyShades.jpg

Not sure about the sizing issue but I am pretty sure it is smaller than the limits. Or does it have to be exactly the size listed?

Did you fill out the section that also details out who the characters you play are attracted to? It's located beneath the 'Characters I Play' section.

If you don't, the 'characters I play' will not display.

Yep, did that too, In the "Attracted to" "Character Sex" under "Female" I have a mark below that in "Male" and "Female".

Offline Blythe

Re: Troubleshooting thread
« Reply #64 on: December 15, 2016, 02:40:47 PM »
The image is showing for me as being 273 pixels tall and 184 wide. It's too large, and that is why it's not usable as an avatar. The max size is 200 and the max width is 150. You'll need to reduce the size of the image.

As for the O/Os, can you describe exactly what you have filled out under the 'Characters I Play' and 'Attracted To' sections? Your 'Characters I Play' and 'Attracted To' have to line up a certain way. If you can screenshot it, all the better.

Online AmberStarfire

  • Rogue Starlight ~ Writer of Things ~ This Is Who We Are ~ Scully to his Mulder
  • Dame
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Aug 2008
  • Location: Somewhere that makes me smile
  • Gender: Female
  • ❤ Snuggler of the Wyld and Hairy ❤
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 1
Re: Troubleshooting thread
« Reply #65 on: January 16, 2017, 04:58:20 PM »
You may know already but the site went down for a few moments about a minute ago.