You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
December 02, 2016, 04:24:16 PM

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Send us your theme!

Hark!  The Herald!
Holiday Issue 2016

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: Phantom Message  (Read 322 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Michael CorvusTopic starter

Phantom Message
« on: June 04, 2014, 11:43:00 PM »
I have a notification at the top of my page indicating that I have 1 new message, however when I click on the message, which it then shows me I have 1 message under Labels, there is nothing there (and I have no labels set up). I'm at a loss and I'm not sure if I actually have an irretrievable message from someone or if it's just a glitch. Any help would be most appreciated.

Thanks

Online Oreo

Re: Phantom Message
« Reply #1 on: June 05, 2014, 12:54:46 AM »
This is a glitch that happens every now and then. It should fix itself in a few hours.

Offline Michael CorvusTopic starter

Re: Phantom Message
« Reply #2 on: June 05, 2014, 01:34:07 AM »
It's been this way for a few days now, but I will wait longer to see what happens.

Offline Blythe

Re: Phantom Message
« Reply #3 on: June 05, 2014, 01:36:28 AM »
I've had this happen before, I think. Sometimes receiving a new PM (unfortunately, sending one to myself didn't work; it had to be from someone else) can get the "phantom" PM notification to go away.

Offline Michael CorvusTopic starter

Re: Phantom Message
« Reply #4 on: June 05, 2014, 02:09:05 AM »
Hmm.. Well, I've been PMing with others and receiving them just fine, still this message notification persists. When I go to the "labels" section, there is a label there called "1", but when I click on it, nothing happens and the status indicates that I have no messages, yet the red "1 of which is new" remains at the top of the page. It's really weird.

Offline Drake Valentine

  • Architect of Worlds
  • Knight
  • Enchanter
  • *
  • Join Date: Jun 2009
  • Location: In the Deepest Depthes of Your Twisted Mind
  • Gender: Male
  • Making Your Darkest of Fantasies a Reality
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
Re: Phantom Message
« Reply #5 on: June 05, 2014, 02:24:59 AM »
Had this issue, in fact I thought this was my topic cause I believe I did one with similar title.

My solution. Clear cookies and cache, be sure to restart browser. If that does not solve it, then I dunno.

Or PM yourself in hopes of knocking it out.

Or keep waiting a 'few' hours. I am sure it will sort itself out.

Online Oreo

Re: Phantom Message
« Reply #6 on: June 05, 2014, 02:37:36 AM »
I recall trying all of the above too when it happened to me.

Offline Michael CorvusTopic starter

Re: Phantom Message
« Reply #7 on: June 05, 2014, 04:27:09 AM »
I cleared the cache and cookies, as suggested, and then restarted my browser. I also PM'd myself. I got the PM just fine. No luck on clearing the "phantom" message.. Thanks for trying though.

Offline Drake Valentine

  • Architect of Worlds
  • Knight
  • Enchanter
  • *
  • Join Date: Jun 2009
  • Location: In the Deepest Depthes of Your Twisted Mind
  • Gender: Male
  • Making Your Darkest of Fantasies a Reality
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
Re: Phantom Message
« Reply #8 on: June 05, 2014, 05:03:23 AM »
Sign out and back in? That is last I can think of.

Offline Michael CorvusTopic starter

Re: Phantom Message
« Reply #9 on: June 05, 2014, 05:02:11 PM »
Yeah, I had already done that several times. Thanks for trying though. :)

Offline Drake Valentine

  • Architect of Worlds
  • Knight
  • Enchanter
  • *
  • Join Date: Jun 2009
  • Location: In the Deepest Depthes of Your Twisted Mind
  • Gender: Male
  • Making Your Darkest of Fantasies a Reality
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
Re: Phantom Message
« Reply #10 on: June 05, 2014, 08:03:46 PM »
Try changing your message preferences? Set it to something else then set it back, after saving it and re-saving it?