You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
December 05, 2016, 02:35:56 AM

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Send us your theme!

Hark!  The Herald!
Holiday Issue 2016

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: SSL is now enforced site-wide  (Read 248 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline VekseidTopic starter

SSL is now enforced site-wide
« on: March 04, 2014, 01:59:53 PM »
I've corrected the major theme issues, but a number probably remain. I'll work on a script to fix links en masse, but in the mean time, you may want to go over your profile / posts to make sure your links are https rather than http. This especially includes image links.

The reason for this change is because a number of the problems people have been reporting only occur when not using the ssl version of the forums. This ranges from censorship to ISPs and home routers caching things that they have no business caching.

Hopefully this will be relatively smooth for everyone. : /

Offline jouzinka

  • Elf Guardian of the Blind Unbowed,Unbent,Unbroken. Law, Hr nn, dollen i Rw
  • Lady
  • Addict
  • *
  • Join Date: Nov 2008
  • Location: Surely wielding my mad makeup skillz somewhere
  • Gender: Female
  • The E mantra: Sip, swallow, scroll, sip, swallow..
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 1
Re: SSL is now enforced site-wide
« Reply #1 on: March 04, 2014, 02:21:43 PM »
One thing to (maybe) note. I uploaded my new avatar to the wiki, as I always do, then went to change it in my profile via "Specify avatar by URL," but as long as there was https, the script wouldn't load the image from wiki.

I know it's nothing pressing, just thought Id leave it out here.

Offline VekseidTopic starter

Re: SSL is now enforced site-wide
« Reply #2 on: March 04, 2014, 02:29:23 PM »
One thing to (maybe) note. I uploaded my new avatar to the wiki, as I always do, then went to change it in my profile via "Specify avatar by URL," but as long as there was https, the script wouldn't load the image from wiki.

I know it's nothing pressing, just thought Id leave it out here.

If it somehow works over http, it's fine. Probably very confused >_>