You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
September 24, 2022, 05:35:17 pm

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Platinum Send us your theme!

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: Strange Lag  (Read 1016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ZanaLyranderTopic starter

  • Legend in his own Mind
  • Knight
  • Seducer
  • *
  • Join Date: Jun 2012
  • Anyone worth fucking is worth fucking well.
  • View My Rolls
  • Referrals: 1
Strange Lag
« on: September 10, 2012, 01:21:02 pm »
For some reason, I have been noticing some odd behavior from the forums... Whenever I add or remove someone as a buddy, or view a new PM, it seems that the site doesn't actually acknowledge what I did for a few minutes. For example, it will still say I have unread messages long after I have read them, and people won't show up as buddies for a couple minutes after I add them. This only started recently, probably today, yesterday at the earliest. Any ideas?

Offline Nadir

Re: Strange Lag
« Reply #1 on: September 10, 2012, 02:42:07 pm »
It is a known bug. Nothing can be done, less than re-write the whole forum code (which Veks is in the process of) so just ignore it. 

Offline Sarena

  • Lady
  • Enchanter
  • *
  • Join Date: Jan 2009
  • Location: Land of Confusion
  • Gender: Female
  • You make me want to listen to music again...
  • View My Rolls
  • Referrals: 0
Re: Strange Lag
« Reply #2 on: September 10, 2012, 05:40:44 pm »
I have noticed, at least for me, that when this happens, it is usually when I have https:// rather than http:// .  Just thought that might be noteworthy.

Offline Vekseid

  • Those who expect service must first serve.
  • God
  • Addict
  • *
  • Join Date: Apr 2005
  • Location: Washington
  • Gender: Male
  • The way to a woman's heart is through her tears.
  • View My Rolls
  • Referrals: 20
Re: Strange Lag
« Reply #3 on: September 11, 2012, 09:07:06 am »
For some reason, I have been noticing some odd behavior from the forums... Whenever I add or remove someone as a buddy, or view a new PM, it seems that the site doesn't actually acknowledge what I did for a few minutes. For example, it will still say I have unread messages long after I have read them, and people won't show up as buddies for a couple minutes after I add them. This only started recently, probably today, yesterday at the earliest. Any ideas?

Caching errors are common on major SMF forums. The new CMS has more robust caching code (I hope), built into the software from the beginning rather than tacked on later as is the case here.

As far as I know they're all just a nuisance.