You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
December 04, 2016, 12:43:54 PM

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Send us your theme!

Hark!  The Herald!
Holiday Issue 2016

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: Wiki - Something wrong?  (Read 436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online ZeitgeistTopic starter

Wiki - Something wrong?
« on: January 05, 2012, 07:29:50 PM »
Quote
Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset

Quote
400 Bad Request
The plain HTTP request was sent to HTTPS port
nginx


Trying to upload an image, and not having any luck...

And then...

Quote
Error 103 (net::ERR_CONNECTION_ABORTED): Unknown error.

Offline Saffron

  • ღ Your Designer Drug ღ Myobi's Hither and Thither Girl ღ
  • Dame
  • Addict
  • *
  • Join Date: Dec 2008
  • Location: ღ I would have you, right here on this desk, until you begged for mercy twice. ღ
  • Gender: Female
  • ღ Twice. ღ
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 6
Re: Wiki - Something wrong?
« Reply #1 on: January 05, 2012, 07:31:00 PM »
Are you remembering to add a .jpg or other extension to the end of the filename? I get that error when I forget.

Online ZeitgeistTopic starter

Re: Wiki - Something wrong?
« Reply #2 on: January 05, 2012, 07:31:58 PM »
Are you remembering to add a .jpg or other extension to the end of the filename? I get that error when I forget.

I am selecting the file, not typing in the name myself, tried a different one, same problem.

Online ZeitgeistTopic starter

Re: Wiki - Something wrong?
« Reply #3 on: January 05, 2012, 07:41:25 PM »
It may have been me. I was logged in via https, which seemed fine, but since I was having a problem I logged out completely and went back in. No problem uploading the image to the wiki thereafter. Huh.