You are either not logged in or not registered with our community. Click here to register.
 
February 24, 2017, 05:56:27 PM

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Click here if you are having problems.
Default Wide Screen Beige Lilac Rainbow Black & Blue October Send us your theme!

Wiki Blogs Dicebot

Author Topic: Problems with my Sound drivers  (Read 617 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ISwamTheStyxTopic starter

Problems with my Sound drivers
« on: May 22, 2011, 10:33:26 AM »
I'm running an Asus G73Jh, and i did a clean re-install of windows 7 professional, and now my sound drivers are being, at best, fucking stupid. they play out of one speaker, and if i plug in headphones, they play left ear and the subwoofer in my laptop.


I've fixed every other driver issue on this laptop(I can upload the files somehow or e-mail them to anyone who has this problem) but this one is stumping me.

Any help?


Offline Oreo

  • Genderless ~Clotho~ ~ALWAYS HUGGABLE~ Doddering Ailurophile ^_^
  • Goddess
  • Carnite
  • *
  • Join Date: Apr 2009
  • Location: *hand flail* I know this one. lōˈkāSH(ə)n/ noun: a particular place or position.
  • I am the moon
  • My Role Play Preferences
  • View My Rolls
  • Referrals: 2
Re: Problems with my Sound drivers
« Reply #1 on: May 22, 2011, 07:12:20 PM »
I have the same Asus, I think, Republic of Gamers? Though, I haven't had an issue with the sound other than needing to fiddle a bit with the jack for the headphones. My sound card info: ATI High Definition Audio Device & Realtek High Definition Audio. Did you update the drivers for those?